Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, december 08, 2008

Julpaket!

Temat för årets julrunda på Interior gave Along var "Nostalgisk jul". Jag fick mitt paketavi för några dagar sedan, men har inte kunnat hämta det förrän nu. Prickigt paket! Precis i min stil!
Inuti paketet låg bl.a det här; en grön greengate plåtask (underbart! Jag har velat haft en sån länge!), julte (luktar jättegott!), ett hjärta med en ren på (jättefin), 3 ljushållare och tre smala ljus (har klämt fast de som julbelysning som lyser upp vår smidesbar, jättefint!). Love it all!
I paketet låg även detta; ett sött kort, en transfer-bild på betty boop! (Perfekt, nu ska jag köpa en fin enfärgad t-shirt och stryka på den!) och ett recept på kakor (här ska bakas och strykas!)
Min hemliga vän har verkligen gett mig ett jättefint paket, med saker jag tycker om!
Tack så mycket!
Och god jul på dig!
Tjingeling!
-------------------------
My secret gift from my secret friend at Interior gave along.
I love it all!
So long!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vilka finfina saker du fått! :D

ser fram emot imorgon :) det ska bli så kul att ses!

kramelikram

Rosa Hemmet sa...

Hemlig vän? Det där lät spännande, en sak är säker; din hemliga vän har mycket god smak och det ser ut som att denna har prickat rätt! Kul och supersöta saker:)

Zizzi sa...

Lady thirty: Visst är de fina!
Ser också fram emot imorgon.

Rosa Hemmet: Ja, det är lite spännande. Man får inte veta vem som köpt presenten förrän alla inom swapen har fått sina paket.

Kramar