Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, december 09, 2008

Hoppas på bättre shoppingtur...

...än förra gången jag skulle handla julklappar. Då blev det bara en julklapp. Nu ska jag och Jack till Uppsala och träffa Maria och handla julklappar.
Medans jag är i Uppsala får ni se min allra finaste fönsterdekoration! "Uppsala-kulan" som finns i rött, blått eller grönt på Mamsell K i Uppsala:På ena sidan ser man Uppsala Slott.Vrider man lite på kulan finns domkyrkan i uppsala.Och självklart finns Pelle Svanslös och Maja!
Tjingeling!
------------------------------
Hoping for a better luck in shopping today than before, when I only got one christmas-gift. Now me and Jack are going to Uppsala and meet Maria for christmas-shopping.
Today I show you my most beautiful christmas-ornament; Its an ornament displaying buildings from my childhood-town Uppsala. First you see the castle, if you turn it you can see the church in Uppsala and of course also the two cats that Gösta Knutsson wrote about; Pelle och Maja.
So long!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

ja visst vore det trevligt att hitta lite fler klappar än sist...men trevligast är att ni kommer :D
men hallå, vad då överraskning? till mig!? oj oj vad nyfiken jag blev!

vet du, inatt drömde jag att jag gick omkring och sa: "vad kuuul" "vad rrroligt" "vad brraa", haha du vet vad jag menar :D

kramelikram och vi ses om några timmar

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja den kula var verkligen kanonfin!
Kram
Marie

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Det är så irriterande det där, när man verkligen går in för att finna klappar, så har man helt plötsligt ingen inspiration eller så finns helt enkelt inte det man är ute efter, hoppas det går bättre denna gång! Superfin kul det där, kul med en lokalproducerad grej:)

Zizzi sa...

Lady thirty: Tack för en rolig dag igår! Och tack för min överraskning! Garderoben har nu blivit städad och boken har jag bläddrat i. Jättefint!

Marie: Ja, jag såg nu att de har den i genomskinligt också, det var lite läckert.

Rosa Hemmet: Fast jag vet vad jag ska köpa till alla, och tar det lite pö om pö, så jag känner mig inte så stressad än. Igår handlade jag ganska mycket julklappar. Så nu har jag bara 7 julklappar kvar att köpa. SKÖNT!

Kramar