Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, november 18, 2008

Vinnare och ont i magen!

Bild från Martha Stewart. Jag tycker inte att just denna rosa gran var så snygg, men jag tycker om de olika kulorna som ser ut som små och stora såpbubblor.
Vinnare i tävlingen är Lillemor utan blogg! Grattis! Kul att ni andra ville vara med i tävlingen! Det kommer en till tävling i veckan! (Lite juligare sådan).
Idag ska jag till mitt jobb som jag just nu är mammaledig ifrån. De ringde igår och sa att det var informationsmöte och att jag borde vara där. Förra gången det var ett sånt möte var det varsel på gång, jag klarade mig den gången. Jag tror att det är varsel igen, vilket gör att jag får lite ont i magen! Ska försöka att inte tänka så mycket på det...
Tjingeling!
------------------

The picture is from Martha Stewart. I don't like this pink christmas tree, but I like the decorations that look like soap-bubbles.
The winner in my competition is Lillemor! Congrats!
There is going to be another this week! (A little more christmas-like).
Today I'm going to my job. They called me yesterday and said it was going to be a big meeting and that I should be there. Last time it was a big meeting it was about cutdowns. I think it is this time as well. I'm gonna try not to think about it so much before the meeting...
So long!

3 kommentarer:

Petra Månström sa...

Usch, såna där möten när man inte riktigt vet vad som händer är obehagliga! Hoppas det är goda nyheter...

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Usch hoppad det var goda nyheter från jobbet istället!

Och grattis till vinnaren:)
Susanne

Miss Agda sa...

Hoppas mötet gick bra och att det inte var några tråkigheter!
Det var minnsann en annorlunda gran, inte alls illa, men jag skulle nog inte vilja ha den just hemma hos oss. Roligt med lite annorlunda julsaker!