Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, november 19, 2008

Shopping

Innan jobb-mötet var åkte jag till min väninnas affär i gamla stan. Där fick jag äta årets första lussekatter! (för mig). Jack fick smaka och han tyckte att de var jättegoda!
Jag/vi i familjen fick i våras ett presentkort hos de på 500:- som tack för en sak vi hjälpte de med, så jag shoppade lite när jag var där också; En mjuk filt och en snuttefilt till barnens kusin som föddes för ungefär en månad sedan.
Svart/vita julservetter, en blå vespa och en plåtburk vi ska ha hårdbröd i.
Vespan ska Jack få i julklapp, den finns i rött, gult och grönt också. Den röda är jättefin!
Jag köpte också detta luciatåg med lucia, 4 tärnor och 2 busiga stjärngossar.
Det var en lyckad och trevlig dag igår.
Tjingeling!
------------------------------
Before the job-meeting I went to my friends shop i the old town and bought two blankets, for the kids cousin that was born a month ago, black and white napkins, a tinbox and a moped (you can buy it in red, green and yellow as well!) I also bought this cute Lucia with her 4 Lucia girl attendent and two "star boys".
Yesterday was a success and nice!
So long!

4 kommentarer:

MiaMaria sa...

Lycka till inne hos mig!
MiaMaria

Linnea sa...

Du verkar också haft en bra dag. Ja, korten var jättefina...passar bra nu i och med att jag ska skicka iväg en present till Tyskland...då får ett kort hänga med:)

maria sa...

åh luciatåget var ju bedårande :)
kul att shoppa fina saker :D speciellt med presentkort :D

hoppas de har en trevlig kväll!!
kram

Maria Olsson sa...

var köpte du luciatåget? har letat så länge. Med vänlig hälsning maria