Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, november 28, 2008

Sy projekt

Jag har dessa dagar sytt lite. Var tvungen att sy en kappa till tv-bänken, eftersom Jack gärna kröp dit och pillade på dvd-spelaren vilket ofta resulterade i att ljudet höjdes till max. Sen jag sydde den här och johnny satte upp den har han inte krupit dit (peppar peppar).
Jag sydde några mini-julstrumpor också, som jag hängde i min kedja med clips. Jag målade 6 stycken träklädnypor i rött och skrev GOD JUL på de.
Det var kul att sy. Jag använde sånt jag hade hemma. Detta är en gammal kökshandduk. När jag sytt julstrumporna sydde jag ihop de för hand, och jag sydde på spetsen för hand också.
Tjingeling!
-----------------------------------
Some of my sewing-project I've had.
So long!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

vad duktig du har varit!
fina grejer blev det :)

kramelikram