Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, november 29, 2008

Julhandling

Idag står julhandling på schemat! Jag har sedan länge skrivit upp en lista på julklappar som ska inhandlas och idag kommer Maria från Uppsala hit för att shoppa julklappar med mig. Nu har jag verkligen julstämning, så idag är en perfekt dag att handla på!
Tjingeling!
--------------------------
Today is christmas-shopping on the schedule! I already know what to buy for christmas presents and today Maria from Uppsala is coming do shop with me. Now I really feel the christmas-spirit, so its a perfect day for shopping!
So long!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

jihoo!
idag ska vi ses och det ska bli så kul!
hoppas vi hittar fina klappar :)

kramelikram

Maria sa...

blev det några bra julklappsfynd?
jag ska försöka hitta några roliga butiker med lite speciella barnsaker.. min brors barn behöver ju få lite roliga saker från faster i jul :)

ha en trevlig helg!

kramis

Ann-Catrin sa...

God kväll!!

blev det några julklappar??
Min dotter som arbetar på café på Drottninggatan sa att det ovanligt lugnt där idag.. men det aksnke var för att alla sprang i butikerna.

men vad duktig och pysslig du varit... ojoj vilka söta saker du gjort""

mejlade dig ang fönstrena..

kramar
A-C

Zizzi sa...

Lady thirty: Kul att träffa dig, som alltid!

Maria: Det blev EN julklapp. Men jag vet resterande, så jag är inte stressad. En rolig butik är KRABATEN på kungsgatan i stockholm (de har en nätbutik också www.krabaten.se)

Ann-Catrin: EN julklapp blev det. Det var inte sååå mycket folk, men jag tycker nog att det är mycket folk överallt, eftersom jag har barnvagn med mig, och tar stor plats. Tack för att du tycker om mina saker! Jag har svarat på ditt mail.

KRamar till er alla!