Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, september 07, 2008

Under my umbrella!

Nu, när det är lite regniga tider tycker jag att det livar upp att ha ett underbart paraply. Det här paraplyet fick jag för några år sedan av min väninnas man. Han var på mässa och de hade bara två paraplyer kvar, så han köpte en till sin fru och en till mig! Jag blev så glad! Min favorit marilyn är på! Jag blir glad bara av att titta på det.
Trähandtag är det också, vilket gör det lite speciellt!
Skulle inte du bli lite gladare om du gick under det här?
Tjingeling!
------------------------------------------------------------
My wonderful umbrella that make my rainy days a little happier!
Todeloo!

6 kommentarer:

Maria sa...

åh nästan så man vill att det ska regna ;)

Lady Thirty sa...

superfint ju :)
jag har ett med hello kitty som gör mig gladare i regnet :)

ha en lovely söndag!

kram

Perny sa...

Det var ett jättefint paraply. Jag har bara sånna där gratis reklamparaplyn och det är väl tur det för mina paraplyn har en tendens att vända sig i vinden och bli förstörda. Tror jag skulle föredra en snygg reknkappa istället :) Men paraplyet du har är som gjort för just dig tycker jag ;)

Linnea sa...

Verkligen fint paraply...skulle inte ha nat emot att det regnade om man hade ett sa fint skydd.

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej Tjejen!!

Blocket är köpt i en bokaffär här i Värnamo..som heter Ulfs bokhandel!!..det finns nog inga kvar, men du kan ju kolla var de kommer i från!! =) Lycka till och ha en fortsatt trevlig helg! kramar Malin

Lilly Lee sa...

Underbart paraply =p Som att marilyn vaktar över en från ovan ;)