Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, september 06, 2008

Heldag i stan med Maria!

Igår hade jag som vanligt en JÄTTETREVLIG heldag på stan med Maria. Vi shoppade loss lite och sen mötte vi upp hennes kompis och lunchade. Det blev en jättegod sallad på Panini. Det var trevligt. Efter lunchen shoppade vi lite till och sen fikade vi på t-centralen innan det var dags att åka hem. Jag har alltid velat ha en fågelbur! Vi har en vanlig fyrkantig, där Sylvester, vår nymf parakit bor, men jag har alltid velat ha en fin runt fågelbur till dekoration! Och jag hittade en! (Sorry för dålig bild!)

En t-shirt som gör smycken överflödiga hittade jag på H&M, jag hittade också en av mina Monki t-shirtar jag ville ha. Cupcakes tröjan och den blommiga väskan hade inte kommit in till butik än, så jag får hålla ögonen öppna för de lite senare.

Jack har alltid fått ett stort leende på läpparna när Maria har lekt med Monki-gosedjuren med honom. Så självklart köpte jag en stor Monki till honom. Med den fick man en liten mindre monki, som jag hängde på barnvagnen. När vi kom hem gosade han med sin stora monki och kramade den hela tiden och gjorde små mys-läten, så han älskar verkligen sin Monki! Det var kul att se.

Lite pyssel från Panduro och armvärmare och pennor från Monki åkte ner i min shoppingpåse också.
Och vad ska jag göra med fågelburen då?......
......hänga runt halsen. Det är ett halsband jag hittade på H&M. Fint va?! Jag kunde inte låta bli att skoja lite med er innan. Buren går att öppna också! Det här halsbandet blev jag kär i direkt! Ser ni fågeln som flygit ut ur buren på kedjan?

Inte nog med att Maria var ett trevligt shopping/lunch-och fika sällskap. Hon gav mig och Jack presenter också!
Hon vet att jag ÄLSKAR Betty Boop, därför hade hon frågat de på Gallerix om de sålde de t-shirtarna de har på sig just nu. Med Betty på. De sa att tyvärr såldes de inte, men att de skulle försöka fixa en till henne, så hon kunde ge den till mig. Jag blev SÅ glad!
Sen hade hon också målat av Jack! Visst blev den fin!!! Jag ska bara hitta en fin ram till den sen ska den hänga bland hennes andra tavlor hon målat till Jack i hans nya rum. När han ser den här bilden spricker han också upp i ett leende! Vill du se fler av Marias illustrationer? Eller kanske rent av beställa ett kort? Tryck här!
--------------------------------------------------------------------------
Yesterdays shopping! And the last two pictures are a gift from my dear friend Maria. Betty Boop tee- that I love! And she also draw a picture of Jack. Isn't it wonderful!!! I'm gonna look for a nice frame and then I will hang it with her other drawings she made for him in his new room. Do you want to see more illustrations by Maria? Or perhaps order a card? Press here!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

Ja, i vanlig ordning när vi ses så resulterar det i bra shopping... Du hittade verkligen fina saker!
Jag vill också ha en sån där fin monki som Jack fick...ska nog köpa mig en sen :)
Tackar och bockar för länkningen :)
Kul att Jack gillar bilden och att du gillar t-shirten :)
Längtar tills du kommer till mig!
kramelikram

A spoonful of mint sa...

Gud vad fina grejer. Jag älskar också Betty Boop.