Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, september 16, 2008

Små skatter

Ibland är det extra roligt att öppna posten, som igår. Titta vilken fin ask jag fick av Maria på posten! Och inuti låg en pin, örhängen och halsbandshänge som hon har gjort själv! Finfint!
Jag hade nog lite hjärnskakning igår när jag skrev inlägget, för sista dagen för tävlingen är ju idag! Fram till midnatt har ni på er. Klicka på bilden längst upp till höger.
Tjingeling!
-------------------------------------------------
Look what beautiful box I got in my mailbo yesterday. It was from Maria. Inside it was a pin, earrings and a necklace she've done herself.
Todeloo!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vad kul att du gillade din lilla överraskning :)
kramelikram

Hem och Lycka sa...

Men vad gulligt! kram

Anonym sa...

Hon e snäll vår vän Maria! Älskar de där askarna som finns i massa varianter! Vet du om det finns för kakor?

// Miss K från Wik = )

Zizzi sa...

Lady thirty: Självklart! Vem älskar inte överraskningar!?!

Hem och Lycka: Ja, men Maria är gullig.

Miss K: Ja, det finns både för kakor och praliner :-)