Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, september 29, 2008

Paket från min hemliga vän!

Jag fick avi om att jag hade ett paket att hämta ut på posten redan i torsdags. Men jag har inte kommit iväg till posten förrän idag. Det var mitt Paket från min hemliga vän på Interior gave along. Jag nästan sprang hem! Så nyfiken var jag! Det här kortet fick jag med paketet. Jag tycker att det var en jätteläcker bild, så den kommer att hamna på min inspirationsvägg i min hobbyhörna!
Det här innehöll paketet! Jättefina grejer i höstiga färger! Vi tittar lite närmare på allt:
De tre brun-skimrande värmeljushållarna fick en självklar plats på öppna spisen. Jag ska tända de ikväll, när det blivit mörkt, men tände de nu, för att visa hur de ser ut.
Närbild på värmeljushållaren.
En jättefin plåtburk! I loooooove it! Ena sidan av burken.
Och andra sidan av burken.
Och det är det här vad som kommer att göra min kväll sååå trevlig, nu när min man ska på kryssning med jobbet. Théet luktar härligt! Det står att det är en blandning av ceylonte, äpple, kanel, vanilj, mandel och lite nejlika. Chokladen ska jag äta till théet. Jag fick också en honungspinne i trä och en doftolja som heter "sunset".
Tack så mycket för mina fina presenter min hemliga vän! Du hittade mitt i prick och jag älskar alla saker! Tack också för det trevliga kortet jag fick. Nu sitter jag med ett stort leende på läpparna.
Tjingeling!
---------------------------------
Today I got my secret gift from my secret friend in Interior gave along. I ran home, I was so curious! (Picture 1) This was the card I got with the gift. I love it so much, its gonna be on my inspiration-wall!
(Picture 2) This was in the box. Lovely things in autumn-colours. But we will take a closer look:
(Picture 3&4) The wonderfully brown-shimmering candleholders got their place at our fireplace. I'm gonna light it tonight, when it's darker outside. But now I lit them just to give you a picture.
(Picture 5&6) I also got this beautiful tinbox! I looooove it!
(Picture 7) And this is going to make my evening cosy, when my husband is going to a cruise with his work. The tea smells delicious! It says on the package that its a mixture of ceylontea, aple, cinnamon, vanilla, almond. I'm gonna eat the chocolate to the tea. I also got a wooden-honeystick and an oil thats named "sunset".
Thanks a lot to my secret friend for all my wonderful gifts! I love them all and I'm sitting here with a big smile on my lips! Thank you also for the wonderful note to me.
Todeloo!

3 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Sån fin gåva! Väntar på min ännu, men har fått meddelande om att den är påväg från grannlandet i väst:)

Nu har jag en liten tävling:)
Den kan nog passa din gåva här ovan!
Susanne

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Oj så mycket fint du har fått! Skulle kunna tänka mig att smaka av det där teet och en liten bit av chokladen... visst får jag?
Kram
Marie

Anonym sa...

Åh vad fin bruken var! *Avis* hehe

Du kan göra sådana bilder på mosaic maker

http://bighugelabs.com/flickr/mosaic.php

Tack, vad kul att du gillar mitt sovrum. Kul att höra!

KRAM M