Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, september 29, 2008

Rhodos

Igår var vi hos mamma och pappa i Uppsala. De har ganska nyligen kommit hem från Rhodos. Vi fick jättegod mat! Porterstek med mandelpotatis, sås och svartvinbärsgelé. Mums! Vi fick en massa presenter också. Alla fick ett varsitt armband. Jag fick också en tvättsvamp, en grekisk olivtvål, en brödkorg och servetter med grekiska vita hus på. Jack fick en nalle puh t-shirt och detta trätåg som finns på bilden. Fint va?! Det ska stå som prydnad i hans nya rum.
Tjingeling!
-----------------------------------------
Yesterday we visited my parents in Uppsala. They got home from Rhodes. We got real good food! And a lot of gifts! Everybody got a bracelet. I also got a spunge, a greek olive-soap, a breadbasket and napkins with greek white houses on. Jack got a Winnie the Pooh t-shirt and a wooden-train you can see on the picture! Nice! It is going to be lovely in his new room.
Toodeloo!

6 kommentarer:

Perny sa...

Ett exakt likadant tåg fick teodor av mina föräldrar när de hade varit iväg någonstans. OM det är samma som den teodor fick så passar den perfekt till briojärnvägen :D

Lady Thirty sa...

vad gulligt litet tåg!
och vad god middagen lät :D

kramelikram

Zizzi sa...

Perny: Okej, då får vi testa det senare när han blivit stor nog att få en järnväg och uppskatta den.

Lady thirty: Ja, jag är nästan fortfarande mätt!

KRamar till er!

MiaMaria sa...

Hej Cissi!

Härligt att få lite gåvor....
Vilket mysigt tåg...

HA´en bra måndag och lycka till!
MiaMaria

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Vad fint! Tåg gillar ju de flesta smågrabbar så det gick hem förstår jag!
Susanne

Zizzi sa...

Miamaria: Tack!

Brunkullan: Ja, han får ha tåget som prydnad så länge, tills han blir stor nog att leka med det.

Kramar till er båda!