Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, september 05, 2008

Vinterjacka

Förra vintern var jag gravid, så då bestämde jag mig för att inte köpa nån ny vinterjacka. Alla i familjen fick nya jackor, utom jag. I år är det min tur! Nu har jag kollat in tre olika jackor från H&M. Vilken tycker du? Jacka nummer ett?
Jacka nummer två?
Eller jacka nummer tre?
Tjingeling!
------------------------------------------------
Last winter I was pregnant. So I decided not to buy a new jacket. Everybody in the family got a new one. This year its my turn. I like theese three. What do you think? Number one? Number two or number three?
Todeloo.

6 kommentarer:

Lady Thirty sa...

svårt...men jag gillar nog nr 2 & 3mest, vi får leta reda på dem så du får testa :)

Pixi sa...

tack kära du för Awarden !Kram på dej o önskar dej en förträfflig helg! =)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

2 eller 3!! Jättesnygg:)

Susanne

Therese sa...

Har tittet rundt på bloggen din flere ganger nå, og tenkte jeg skulle legge igjen en liten hilsen. Det er så mye fint å se her :)

Jeg ville gått for jakke nummer to. Jeg har selv kjøpt meg høst/vinterjakke fra HM, men den er i Fuksia. Høres helt forferdelig ut, men fargen er utrolig lekker i virkeligheten. Jeg pleier stort sett og safe når det gjelder jakker. Enten hvitt, sort eller grått. Men jeg fant ut jeg fikk slå ut håret litt nå ;)

Håper du får en fin helg :)

CherryMary sa...

Hej, jag tycker nr. 2 är snyggast! Tack för inlägget hos mig. Alltid roligt när någon lämnar en åsikt :) Gillade verkligen ditt nya halsband. Får nog gå och spana efter ett sådant själv.

Maria sa...

jag har nr 3 och den är jättefin :)
känns lite sådär mysigt höstaktig :D

kul med shopping :D själv så ska jag inte shoppa så mkt på ett tag nu mer fixa här hemma :D
kraaam