Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, september 10, 2008

Glasögonorm

Igår var Johnny och hämtade ut mina nya glasögon. Jag behöver glasögon när jag ser på TV/Film och när jag läser. Jag blev jättenöjd med de. Jag fick glasögonen på köpet!
Idag ska jag till Uppsala och träffa Maria! Det ska bli kul!
Glöm inte tävlingen! Klicka på bilden till höger!
Tjingeling!
---------------------------------------------------
Yesterday I got my new glasses. I need them when i watch TV/Film and when I read. I got sunglasses and glasses for the price of one.
Today I'm going to Uppsala and meet Maria! It's gonna be fun! Don't forget the competition. Click on the picture to your right.
Toodeloo!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

najs!
vi ses om ett tag!

kramelkram

Shemind- sa...

Javisst var collagen lite balla, men hursom så är de ju ändå "bara" montage, så rent konstnärs/kvalitetsmässigt håller jag din konst högre =)
Tack för besöket och infon.
Maggie

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Häftiga brillor! Jag skulle bhöva gå och kolla min syn...jag ser sämre igen, blä! Det blir ju så dyrt när man går dit...
Kram
Marie

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Det är så kul med glasögon egentligen..synd att det är dyrt att byta bara, annars skulle jag göra det oftare!
Kul med solglasögonen! Är de med slipade glas?

Susanne