Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, september 11, 2008

Underbart!

Igår var ännu en underbar dag med underbara inköp och underbart sällskap!
Igår var det klädinköp till Jack som stod på listan. Han fick två långärmade tröjor, bl.a en det stod "still living with my parents" på, en stickad tröja med bamse på, stickad mössa och vantar med bamse på och en vinterjacka (som måste bytas till mindre storlek).
Men när jag såg den här kitchen timern kunde jag inte motstå att köpa den..... ......Jag har kollat in den förrut, men tyckt att den var för dyr, för den har kostat kring 200 kronor här i stockholm. Men i uppsala kostade den bara 99:-! Självklart slog jag till. Det är en magnet på baksidan, så den sitter på kylskåpet. Den finns i alla pastellfärger och rostfritt. Jag ville ha den benvita!
Självklart kunde jag inte heller motstå dessa bakelse-servetter från Åhléns!
Tjingeling!
------------------------------------------------
Yesterday was another wonderful day, with wonderful company and wonderful shopping in wonderful Uppsala!
Toodeloo!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

tack för en lovely dag!
hoppas att vi kan ses i slutet av september och gå på vintage mässan...

kramelikram

Rosa Hemmet sa...

Det låter ju som en helt UNDERBAR dag :D Vilka fina fynd du har gjort oxå, den där köksklockan såg ju supersnygg ut, en sån hoppas jag att jag ramlar över inom en snar framtid! ha det supernice babe:)

Pixi sa...

Ja jag hade oxå slått till ! Vilket fynd,verkligen 50-talskänsla!!! Självklart e jag med i tävlingen,e det bara till att lämna denna kommentaren ,lr?? Kram på dej denna helg! =)