Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, september 09, 2008

Mr. Big flyttar in!

Jo, det är sant!

Vi var på MIO och köpte soffan "Sit Down Big" i svart buffalo-läder med vit kontrastsöm. Levereras vecka 44.
Tjingeling!
Glöm inte tävlingen!
Tjingeling!
---------------------------------------------
Our new couch!
Toodeloo!

5 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åhå!
kul med ny soffa! jag får komma och provsitta den efter vecka 44 då :)
lovely!

kramelikram

Shemind- sa...

Din blogg var inte så dum den heller. Som en gammaldags karamell med fint omslagspapper och gudomligt gott innehåll. Jättekul att du skrev hos mig, och lycka till i tävlingen. Länka gärna till tävlingen hos mig här på din blogg, den pågår ända fram till den 15/9.
Kram/ M

Shemind- sa...

Ps. Du, tavlorna i högerkanten här, är det du som är konstnären, och vilken teknik använder du. Totally lovely juh!
/M

Shemind- sa...

Ah, bläddrade runt lite på bloggen din och fann att det är du som målar. Mycket fint, verkligen! Men fortf nyf på teknik, stl på tavlorna osv =)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jag såg den annonsen och sa till Tommy att jag ville ha den! Men han sa bara glöm det....suck. Vill verkligen ha en ny soffa och denna är så snygg!!

Min ena kollega har också köpt den. Hon har i sommar byggt en stor och fin sommarstuga i funkisstil, så jag anar att den kommer bli kanon där!!

Nu är jag alltså avis på er båda:)

Susanne