Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, juli 16, 2008

Två nya tavlor

Äntligen har jag fått lite inspiration, vilket resulterade i två nya tavlor. Första på Audrey Hepburn.... .....och andra på James Dean.
Du vet väl att du kan beställa tavlor av mig i valfri storlek och motiv? Maila för prisuppgift ceched@spray.se
Tjingeling
Finally some inspiration! And the results? Two new paintings. The first one of Audrey Hepburn, and the second of James Dean.
Do you know that you can order paintings from me in your choice of size? Email me for price at ceched@spray.se
Toodeloo

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

james dean tavlan är superduperfin!!
I like it!

Rosa Hemmet sa...

Tjo! Åh vilka härliga tavlor... James Dean, han är ju alltid lika fin :D Kanske skulle beställa honom i råsa av dig!? ;D Ha det fint.

Anonym sa...

Underbart fina tavlor! Kul att du är igång med målandet igen. Det var också jättekul att stöta på er idag. Jack är så otroligt söt! Många kramar Ankan