Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, juli 15, 2008

Pay it forward!


Jag anmälde mig till den här Pay it forward-idén hos Cupcake and Hoyas de första tre som lämnar en kommentar på detta inlägg är med och får en handgjord gåva från mig. Det enda du behöver göra för att vara med är att lova att göra samma sak. Kopiera texten nedanför och lägg in som ett inlägg på din blogg om du är en av de tre. Jag gillar idén med att dela med sig av det man gör.

Pay it forward."I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don't know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog."

Inga kommentarer: