Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, juli 17, 2008

En närsynt konstnär!

Idag ska jag på synundersökning och ÄNTLIGEN skaffa nya glasögon. Jag behöver de när jag ser på TV. Men mina gamla har jag haft i över 10 år! Dags för nya! Jag har även målat två tavlor till en på Greta Garbo:Och en på underbara Jean Harlow:Tjingeling
Today I'm FINALLY going to get new glasses. I need them when I'm in front of the TV. My old ones I've had for over 10 years! Time for a new pair! I've painted to more pictures one of Greta Garbo and one of wonderful Jean Harlow.
Toodeloo

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

ja men det var väl på tiden att du skaffar nya glasögon ;)
jag drömde inatt att mina glasögon var jättedåliga/jättesmutsiga för jag såg bara suddigt i dem och jag trodde att jag höll på att bli blind...läskigt va!?

ska bli spännande att se vad du väljer för snygga bågar :)

kramisar

Pixi sa...

Du e duktig du!!! O fina blir dem med..JAg skaffade nya bågar för 3 år sen men fortfarande tror folk att jag bytar då o då ..kan va färgen..jag har blå o vitt melerade bågar,men det var inte lätt att välja..nu användetr jag mycket blått så det var rätt val för mej.så lycka till med valet!!! =)

Mandie sa...

fina tavlor! när du lägger in youtube filmer så kopierar du den embeded koden till dit inlägg och se till att inlägget är i html eller vad det kallas... så ska det gå fint.