Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, juli 28, 2008

Norrtälje

Överlöpe, där vi har husvagnen, ligger nära Norrtälje. Så en dag åkte vi in dit. Först tänkte vi att det var konstigt att nån slängt en diskbänk i ån, och att inget hade gjorts åt det. Men sen visade det sig att de har nåt som heter "Konst i ån" just nu.
På diskbänken står en liten fågel och dricker.
Ett annat konstverk i ån. Både roligt och lite skrämmande....
Visst är det Farbror Blå och barnen?
Det är så mycket mysiga små gator i Norrtälje.
"Lantstil" en affär jag kommer att handla i nu när vi är vid husvagnen. De har jättemycket fina saker från bl.a greengate och house doctor! Det finns några andra affärer där jag skulle kunna låta kontokortet gå varmt också! Ni får se sen.
"Frankies" ett retrocafé med schackrutigt golv och stringhyllor på väggarna. Jag ska fota inne nästa gång, så får ni se. My kind of café!!!
Jag ska försöka åka till Norrtälje på måndag, eller på vägen hem på tisdag. Ni får se om jag lyckades få med mig nåt hem då.
Tjingeling!
Today I show you some pictures of Norrtälje, a small, beautiful town in Sweden, not far from where our trailer is.
Todeloo

1 kommentar:

Perny sa...

Dom där dykarna har jag också lagt märke till. Mycket tjusiga :) VI får ta en liten promenix i stan tillsammans nån sommer.

Men närmast förväntar jag mig att ni kommer hit och badar hos oss :)