Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, juli 19, 2008

Aluminiumtorpet

Idag åker vi till husvagnen och kommer att vara där till tisdag. Vi har flyttat husvagnen från Revudden till Överlöpe, där vi har köpt en husvagnstomt. Tomten kostar 6500:-/år och då ingår bevattningsvatten och dricksvatten. El tillkommer, men VI HAR EL i husvagnen! Vilket resulterat i att vi har en kaffebryggare! Vi slipper koka vatten och hälla genom filter med kaffe i! JIPPIE! Så nu kommer jag att slappa i några dagar, och när jag kommer hem får ni se bilder därifrån och sen ska ni få se hur vårt sovrum har blivit med ny hylla och min garderob!
Tjingeling!
Today we're leaving for our trailer and we're going to be there until tuesday. We've moved the trailer from Revudden to Överlöpe. Now I'm going to take it easy, and when I am home again you will see some pictures from our new place. And then you will see how our bedroom had developed with a new bookcase and my wardrobe!
Toodeloo

3 kommentarer:

Pixi sa...

Ohh vad nice!Hoppas ni hade det trevligt där!=)

Rosa Hemmet sa...

Hoppas ni får en skön semester med husvagnen och att ni har bättre väder än oss = ösregn! :D

Anonym sa...

Hoppas att ni har haft en härlig semester i husvagnen!

Kramar
Ankan