Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, juni 29, 2008

Walk in closet

Min dröm är att ha en walk-in-closet! Eller först och främst en garderob som gör att jag kan se alla mina kläder! När jag bodde i Uppsala gjorde jag om min klädkammare till en walk-in-closet. Jag köpte vägghyllor och klädstänger, sen borrade jag själv och satte upp allt. Det var hur skönt som helst att bara kunna gå in och se alla kläder hänga där. Och alla väskor och skor!
Just nu har jag två små garderober och försöker komma på en lösning som gör att jag får större plats. Men har ännu inte funnit den!
Men jag hänger alla mina kläder efter färg från vitt till svart, så lite lättare är det att hitta allt i min överfulla garderob! Funderar på att riva ut de fyra väggfasta garderoberna som är i vårt sovrum och göra som en öppen garderob med hyllsystem, men det kommer nog att ta ett tag att övertyga Johnny om att det är en bra idé.
My dream is to have a walk-in-closet! Or a big closet where I can see all my clothes and shoes. When I lived alone in Uppsala I took the small storage-room and made into a walk-in-closet. I bought shelfs and built one by myself! It was a dream to go in there and see all of my clothes and bags and shoes!
Right now I have two small closets. But I'm trying to find a "bigger" solution.
I hang all my clothes by color from white to black, so I can find a top easier in my closet! I'm thinking of taking away the four closets that are in our bedroom and do an open-closet with shelfs, but its gonna take some time to convince Johnny that it's a good idea!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

alla flickors dröm :)
lycka till med övertalandet ;)

pusselipuss

MiaMaria sa...

Hej!
Visst skulle man ha en sådan garderob med massa nya vackra kläder och skor, inte dumt alls....

HA´en bra vecka!
MiaMaria