Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, juni 28, 2008

Accessoarer

Idag tänkte jag visa smycken jag alltid har på mig, och några andra favoriter:
Mina armband har jag fått av Johnny. Tro-hopp-kärlek berlocken fick jag tillsammans med hästskon förrförra julen. Hästhuvudet och nyckelpigan fick jag förra julen. Vykortet (det står skrivet på baksidan) fick jag i födelsedagspresent förra året av Anki och Micke.

Diamanthjärtat fick jag av Johnny i julklapp i julas. Ett annat favorithalsband fick jag av Inger. Den har en massa berlocker bl.a ett hjärta som man kan öppna och ha foton i. Just nu har jag inget foto, men jag ska sätta dig ett.

Min förlovningsring och viselring och en annan diamantring jag fått av Johnny.

Älskar mina Audrey Hepburn-örhängen, men eftersom Jack tar tag i allt som hänger kan jag inte använda de så mycket just nu. Så mina andra favoriter är ett par hjärtan jag fick av Johnny första julen tillsammans och de bredvid är från barnen för två jular sedan.
Today I show you my jewelery I wear every day, and some favourites.
My bracelets I've got from Johnny. And every christmas I get a new thing to hang in one of my bracelets.
The diamond heart I got from Johnny this christmas. And another favourite necklace I have I got from Inger. You can open the heart and put a photo in it, I haven't done that yet, but I will. My engagementring, my weddingring and another diamondring I've got from Johnny.
I love my Audrey Hepburn-earrings, but Jack grabs everything he can get his little hands on, so I can't wear them that often right now. The little hearts I got from Johnny our first christmas together and the ones to the right of the hearts I got from the children two christmases ago.

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

gillar bilden i början av inlägget :)
kul att du gillar audrey örhängena!
jag har alltid tyckt att du har finfina smycken på dig :) armbandet med berlocker är sååå fint!

kramelikram och snart syns vi!