Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, juni 30, 2008

Veckans fynd och min vinst!

Idag tänkte jag visa mina senaste fynd från tradera:


3 olika skärp, en rådjurspin och lite scrapbooking dekorationer,
4 nummer av Bildjournalen.
En rådjurs-figurin som jag inte har döpt ännu.
Jag har också vunnit en jättefin skylt hos MiaMaria:


Den kom jättefint inslagen i gammalt tidningspapper och ett jättefint kort. Skylten är vändbar! Tack så mycket för den fina vinsten!
Today I show you this weeks tradera-wins and a sign that I won on MiaMarias blog. The sign has two different sides and came beautifully wrapped in old newspaper! Thank you very much for that nice sign!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vilka fina fynd, gillar rådjurspinsen :)
grattis till vinsten!

kramelikram

Pixi sa...

oh vad fina fynd o skyltarna e ju ljuvliga!tack för att du gör ett undantag för mej!fniss!när jag skaffat en ny datakabel så ska jag sätta in bilder på de nya väskorna jaG GJORT! kRAM PÅ DEJ !

MiaMaria sa...

Hej!

Vilka fynd du gjort!

Och hoppas att skylten kommer till användning...

HA´en bra vecka!
MiaMaria