Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, juni 22, 2008

Sex and the city

Kvällen började med att Maria kom hem till oss. Sen åkte vi gemensamt till Vällingby. Vi såg fram emot filmen som bara den!
Det enda som var öppet i vällinby var McDonalds, vilket var tur, för vi behövde lite mat i oss. Vi satt på övervåningen, som egentligen var stängd, men ingen kom och sa till oss. Så vi hade en hel våning för oss själva (snacka om VIP-kväll ;-) )
Sen köpte jag popcorn (ett måste för mig på bio!) och 20 minuter efter utsatt tid och all reklam började filmen.
Filmen gav mig en mysig känsla och jag grät lite tyst ibland i vissa situationer. När det var 40 minuter kvar fick jag ett sms att Jack var hysterisk. Och eftersom hans behov måste komma före mina nöjen var jag tvungen att lämna biosalongen och mina vänner och bege mig hemåt. Så jag vet inte hur filmen slutar! Men jag ska kolla upp bion, för de har barnvagnsbio en dag i veckan (jag tror att det är tisdagar eller torsdagar) då de visar film och man får ta med sig babysar, så jag ska kolla när den går som barnvagnsbio, och sen ska jag och jack gå på den. Jag tycker bara lite synd om Maria som åkt ända från Uppsala för att jag skulle slippa se filmen själv. Men som tur var var ju Jenny med också, så jag lämnade henne ju inte ensam.
Tack, Maria för en underbart rolig kväll, tills jag var tvungen att gå. Och nu är jag hemskt triggad att se alla avsnitten av serien. Och såklart filmen igen. Rekommenderar den till alla som tycker om såna filmer, den är jättefin!
Vaknade på shoppinghumör! Konstigt....;-) Mycket fina kläder, väskor och skor i filmen! Och en walk-in-closet att dö för! Jag började fundera på om jag ska sälja alla mina kläder och starta om på nytt, köpa helt nya kläder! Men jag vet inte, för mycket jobb?
Tjingeling!
Yesterday started when Maria came over to me. Then we left for Vällingby and MacDonald's where we ate. The movie was very nice! But I had to leave when it was about 40 minutes left, because Jack was hysterical at home. And he is prio one!
But one day a week they have "Baby-cinema", I think it is tuesdays or thursdays, when you can take your baby with you and watch the film. That's what I'm gonna do. Because I have to know how the movie ended....
The movie gave me a nice feeling, and sometimes I even cried. I recommend it to all! It was lovely!
Woke up today and felt like shopping! Strange....;-) Very nice clothes, bags and shoes in the film! And a walk-in-closet to die for! I'm beginning wonder if I should sell all my clothes and start all over, buing new clothes for myself, but I don't know. To much work?
Toodeloo

3 kommentarer:

Ann-Catrin / finthemma sa...

Godmorgon!!
Men vad trist att du behövde lämna filmen.. men nu har du i allfall lite kvar att titta på sen...
Härligt med en egen viploge..hihi!

Du undrade om vad jag anvämder för färg när jag målar... så olika. men till bordet anväde jag mig av alcro oljebaserade färg.. tonad vit.. oljefärg är mycket mycket mer slitsarkt och passar bra till tex bordsskivot o dyl!
Annars brukar jag anväde mig av alcos ellr becker vattenbaserdae färg.. men oftast grundar jag med grundfärg först!!

Bordsskivan rollade jag... annars en riktigt bra pensel
kram på dig A-C

Ann-Catrin / finthemma sa...

ojoj sicken slarvig stavning... sorry!

Lady Thirty sa...

tack själv för igår! synd att du var tvungen att lämna oss...
du ska få låna boxen så snart vi ses igen :)

kramelikram