Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, juni 21, 2008

I'm getting Carried away!

Idag har filmen "Sex and the city" premiär! Och jag ska gå på den kl 18.00 med min underbara vän Maria och hennes kompis Jenny.
Jag har inte följt serien slaviskt, då jag inte haft trean förrän nu, men ett hum om alla karaktärer har jag och även handlingen. Men jag ska få låna alla avsnitt av Maria.
Ibland är Sarah Jessica Parker SÅ vacker, men hon kan vara alldeles vardaglig också...............ibland.
Hur filmen var ska jag berätta om imorgon. Men jag lovar att inte avslöja innehållet!
Tjingeling
Today the movie "Sex and the city" has its premiere in Sweden! And I'm going with my lovely friend Maria and her friend Jenny. I haven't been able to follow the series, because I haven't had the channel 3, but I know about the characters and the plot. I'm gonna borrow all the episodes from Maria. Somethimes Sarah Jessica Parker is SO beautiful, but she can also be ordinary..........sometimes.
Toodeloo

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

jippey! äntligen så ska vi gå!!!
vi ses senare idag!

kramelikram

MiaMaria sa...

Hej!

Den skulle man ju vilja gå på....

Grattis till skylten inne hos mig kommer till vecka på posten....

MiaMaria