Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, juni 03, 2008

I-lands problem

Hur många väskor har jag? Över 30 stycken. Hur många använder jag? Max 5 stycken. Hur många klädesplagg har jag? Så jag kan ha olika kläder alla dagar på året. Hur många använder jag? De få favoriterna. Hur många par solglasögon har jag? ca 10 stycken. Hur många använder jag? 2 par.
Och vad gjorde jag igår? Beställde hem ännu mer kläder från H&M. Nä, nu är det dags för en ORDENTLIG rensning. Det jag inte använt på två år, kommer jag säkerligen inte att använda senare heller, tradera - here I come!

2 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Usch - det är lite ruskigt när man börjar räkna så där. Tror inte jag skall göra det!

Kram Maud

Lady Thirty sa...

Ja du min vän, vi är lite lika du och jag...det är hemskt vad man verkligen samlar på sig! Jag ska också vara duktig och göra mig av med det som inte används...urkas

sköt om dig!

kramelikram