Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, juni 13, 2008

Att inspirera och inspireras av andra

Hos Lönnergårds-Anna, som gör jättefina brädor, såg jag en bräda hon hade gjort till en annan bloggare där det stod "Bake a wish" på. Jag tyckte jättemycket om den brädan och tyckte att den passade in till mig. Jag bestämde mig för att göra en tavla till mig själv att hänga i köket. Men innan, frågade jag Lönnerberga-Anna om hon hade nåt emot att jag gjorde en tavla med de orden på. För nån dag sen fick jag svar att hon inte alls hade nåt emot det att hon tyckte att det var kul att hon inspirerade mig. Jag älskar när människor är såna! Så, här är mitt resultat av "Bake a wish". Den hänger nu i mitt kök.
Glöm inte att vara med i tävlingen!
At Lönnergårds-Anna, who does very nice things with word on it, I saw a sign she made for another blogger, where it said "Bake a wish". I really liked that sign and thought it fitted for me. I desided to do a painting for myself to hang in the kitchen. But before that, I asked Anna if she minded if I did a paiting with that phrase on it. She answered that she didn't mind and that she thought it was fun to inspire me. I love when people are like that! Here are my result of "Bake a wish". The painting is now in my kitchen.
Don't forget the competition!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

härliga färger och mysigt att se en cupcake varje dag :)

kramelikram

Vintage Darling sa...

så underbar tavla!
och tack för den fina jag fick med rosetten på, älskar den!

(har tänkt maila och tacka tidigare men har haft fullt upp)

kramar

Zizzi sa...

Lady thirty: Tack för den fina kommentaren!

Vintage darling: Vad kul att du tyckte om den!

Ann-Catrin / finthemma sa...

Godkväll!!
den tavlan gick direkt till mitt hjärta.. så underbar den var med härlig text!!
vad duktig du är!!
Kul att göra såna saker själv.. och inspiration är ju jättebra att man får av andra!!

Ha en fin helg
kram A-C