Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, maj 17, 2008

Samling 5

Min sista samling är playboy. Nu menar jag inte att jag samlar på tidningen. Utan saker med playboy-kaninen på:
Min favoritmugg som jag fått av Maria har ni sett förrut.
Det här halsbandet fick jag i födelsedagspresent av Johnny när jag fyllde 30.
Den här adressboken fick jag av Micke och Anki när jag fyllde 30.
Likaså dessa drinktillbehör. Det finns också playboy-is som jag har i frysen. De är av plast fyllda med vatten som blir is.
Den här kudden fick jag av barnen när jag fyllde år.Dessa whiskey-glas fick jag av Micke och Anki när jag fyllde 30.
Kortleken har jag köpt själv. Jag äger en playboy-tidning. Mest för att Hugh Hefners flickvänner är på framsidan, och att den är rosa, och att jag tycker om fram- och baksidan. Det är ett häftigt foto.
Det var mina samlingar det! Om man ser sig omkring hemma ser man att man har fler samlingar än man tror! Jag samlar också på kalligrafi-pennor i olika färger, servetter, presentpapper m.m. Vad samlar ni på?

1 kommentar:

MiaMaria sa...

Hej!

Lycka till inne hos mig Zizzi!

HA´en bra helg!
MiaMaria