Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, maj 13, 2008

Promenad och paket

Jag och Jack var ute på en barnvagnspromenad nyss. Syfte: att få lite luft och för att hämta ut ett paket. Det är så himla vackert nu! När träden och blommorna blommar!

Vad var det då i mitt paket? Jo, detta:En spaghettislev, stekspade och slev. Spaghettisleven var sönder, så jag ringde till shopen, som ligger i Göteborg, men de har en webshop också. Hon som svarade var jättesnäll, och hon sa att hon skulle skicka en ny idag. Jättetrevligt! Den är ju inte JÄTTEsönder, det är en "pigg" som gått av, men det är ju roligare att ha hela redskap i köket!

1 kommentar:

Millan sa...

Vilka härliga bilder! det är så mysigt att kunna vara ute och promenera!

Kramar Millan