Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, mars 28, 2008

Överskottsenergi trots sjukdom

Jag måste ju göra av min shopping-energi på nåt annat................så det bidde en tavla till idag. Den här gången på Marilyn Monroe. I den här takten kan jag ju ha vernissage ganska snart!!!!

2 kommentarer:

johanna sa...

Hej
Men vad fina dina tavlor är!!! Du är otroligt duktig
Vill önska dig en riktigt mysig helg
kraaam

Anonym sa...

Hej, jättefin blogg med fina tavlor...såg den supersöta handduken hos en annan bloggare (vit) du hade lottat ut i en tävling. Gör du dem själv?Är intr isf av att köpa en exakt sådan!Har ingen blogg själv så maila mig gärna//Mvh Linda sommar_o_solsken@hotmail.com