Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, mars 29, 2008

Sjukdomen fortsätter!

38,7 grader stannade termometern på senast jag tog feber. Men efter det har jag svettats så det runnit längs med kroppen, så jag tror att den har gått ner lite nu. Det är lite jobbigt att känna att jag måste ta hand om Jack nu när jag är sjuk. Även om han är en ängel, han låg med mig i sängen hela dagen igår utan att gnälla ett enda dugg. Just nu ligger han i soffan och tittar runt omkring sig i vardagsrummet, och utbrister små nöjda ljud lite då och då, så jag måste ju säga att han är väldigt söt, rar och lugn. Hans favorit är tavlan som hänger ovanför soffan. Den ligger han och tittar på ganska ofta och det låter just nu som att han pratar med den. Den föreställer Lauren Bacall. Tydligen så har de en jätterolig konversation, för han skrattar just nu....
Inget roligt inlägg idag känner jag. Ska gå till sängs med en Ipren, en kanna saft, nässpray, toalettpappersrulle och Jack. Godnatt! Trevlig helg!

4 kommentarer:

Inredningsfanatiker sa...

Åh jag tror jag blev först!!!
Tusen tack för ditt tips jag ska genast titta upp det!!
Krya på dig vännen!
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Poppins sa...

Stackars dig! Men vilken tur att lille Jack är så snäll och omtänksam. Hoppas du kryar på dig.
kram
Poppins

PS Min etikett var en självklistrande så jag slapp krångla med klister. :)

Veronica sa...

Hoppas du blir frisk snart!! Vad himla duktig du är att måla...! har du Garbo? Vad roligt med dina gamla leksaker...håll fast vid dem, det är så roligt att ha kvar...!Tusen tack för din kommentar hos mig & hoppas våren kommer till dig snart! Kram Veronica.

Lady Thirty sa...

KRYA PÅ DIG VÄNNEN!