Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, mars 28, 2008

Sjuk med inspiration!

Usch! Feberfrossa och halsont har jag! Och jag som skulle träffa min bästa vän och gå på stan. Jag var verkligen inspirerad till att shoppa! Det finns lite saker jag MÅSTE köpa hem och jag vill göra det NU!!! Men vi kom överens om att det inte är så roligt att gå på stan när man har frossa och svettas som en ko omvartannat. Så vi ska träffas nästa vecka istället!
Jag fick använda min inspiration till en tavla istället. Målade Audrey Hepburn.

2 kommentarer:

älskar sött sa...

Tack sötaste , gulligaste du för din fina kommentar..Plåtbokstäverna kostar 79kr. Och jag kan gärna skicka om du vill =) Ha det gott! kramar Malin

Anonym sa...

Den här tavlan var ju kanon! Härlig färg :) Min favvo-färg för stunden.
Hoppas vi ses i nästa vecka och att du blir frisker snart!
Kram
Maria