Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, februari 19, 2008

Tävling!

Bara för att jag har haft en sån perfekt förmiddag tänkte jag anordna en tävling! Jag vill nämligen veta vilka ni är som går in här och läser. Det enda ni behöver göra är att kommentera det här inlägget. Eller skriva en hälsning eller nåt, en rad. På torsdag morgon vid 5-tiden skriver jag sedan upp namnen på alla, drar en lapp och den jag drar vinner.....ja, priset är hemligt och inget jag gjort själv.
Så skriv på, ni har till torsdag kl 05.00 på er.

5 kommentarer:

hewa sa...

Jag läser!!! Kram /Heléne

Perny sa...

Jag läser ju, det vet du ;) men jag är lite dålig på att kommentera, men vem är inte det :D

Lady Thirty sa...

Jag är en trogen läsare...men det vet du ju :)
Kramisar i massor

Anonym sa...

Jag är ju ny läsare men nu när jag har hittat hit så kommer jag kika in ofta! Kramar Ankan

En inredoholic sa...

Jag läser ju... fast för sent :)

Kram och ha en underbar torsdag. Nu hittade jag in till dig. SIst du skrev en kommentar, gick det inte att gå via din adress på kommentaren. Så kolla upp så det funkar. Så du inte missar massa bloggbesökare. Kram
Jannice