Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, februari 20, 2008

Inbjudningar och cult design

Nu är äntligen dopinbjudningarna stoppade i kuvert och frankerade. Vi ska ta en promenad lite senare idag, när solen har kommit fram lite mer. Och då ska vi posta de. Jag blev jättenöjd med mina inbjudningar! Men jag kan inte lägga upp en bild förrän på fredag, då alla borde ha fått sina inbjudningar. För det är inte roligt att se de före man har fått de, tycker jag.
Har hittat en alldeles underbar webshop som säljer cult design! http://www.miasonline.se/ här nedan följer bilder på saker jag vill ha därifrån! Det finns otaligt fler saker, men här är några bilder:

1 kommentar:

Perny sa...

Har ni knåpat ihop inbjudningskorten helt själva? dom var jättefina. Aj äm imräst!

Tack