Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, februari 07, 2008

Föräldragrupp

Vi var 5 mammor och bebisar på träffen idag. Det finns 3 till i gruppen, men de kunde inte komma idag. Vi satt och presenterade oss och fick sedan berätta om vad vi tycker om att göra och om våran förlossning. Sen var det fika. Jack är yngst av barnen, sen kommer en som är 11 veckor, en som är 3 månader, en som jag inte riktigt kommer ihåg, kring 3 månader och en som är 8 månader.
Mammorna verkar jättetrevliga och jag tror att vi kommer att ha kul tillsammans under de 8 träffar vi kommer att ha. En av mammorna bor på andra sidan skolan, som ligger precis utanför ytterdörren vid oss. Och de andra bor ju också i närheten, men hon bor närmast mig.
Nästa gång vi träffas är 21 februari. Om två veckor. Men det är ganska skönt att kunna gå till öppna förskolan, där träffarna hålls.

Inga kommentarer: