Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, februari 07, 2008

Godis i stora lass!

Detta kom min man hem med igår från jobbet. Det är godis som går ut i augusti i år, och det kan de inte sälja på hans arbetsplats. Så i brist på blommor, som jag inte varit och köpt ännu, dekorerade jag med polkagrisklubbor, zoo-klubbor och gammaldags kola.

Det värsta är att vi har en kartong med hjärtklubbor, en kasse med tutti-frutti klubbor och en kasse med gammaldagskola, bilar och kolasnören kvar, utöver det jag ställt fram. Barnen blir ju glada. Men det blir till att ge bort en massa klubbor! Tur att johanna fyller år nästa vecka, kan hon ta med klubbor till skolan, istället för glass.

Idag ska jag och jack på vårt första möte med föräldragruppen! Jag skriver mer när vi har varit där och berättar hur det var.

Inga kommentarer: