Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, februari 18, 2013

Kontoret

På söndag får ni inte glömma att se "Kontoret" på tv 4, för då är jag med. Vi firar SKH-dagen. Först ser ni mig när Ove går runt och nätverkar och jag står vid ett bord, med många andra och dricker champagne. Jag har jeans, grå t-shirt och svart kofta på mig, om jag inte minns fel. Glasögon har jag i alla fall. Ove stannar och pratar med kameran precis framför mig, efter att han gett sitt visitkort till nån som visat sig vara oviktig.
Sen sitter jag bredvid Sissela Benn och Henrik Dorsin under konferensen. Jag är dock inte med på kvällen, under middagen och festen, för de skulle filma till 5 på morgonen, och det orkade jag inte.
Tjingeling!

On sunday I'm on tv. Swedish television, in the swedish version of "The office".
Toodles!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

Aaahh vad kul! Det får jag ju verkligen inte missa!!!
Påminn mig igen :D