Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, februari 04, 2013

Go on!

 Ny serie med Matthew Perry. Han spelar en reporter (Ryan King) med eget sportprogram på radio. Efter att ha förlorat sin fru i en bilolycka blir han tvingad av sin chef att gå i samtalsterapi. Alla i gruppen har förlorat någon. Kanske inte låter så upplyftande, men jag gillar den som bara den! När serien börjar har det gått några veckor sedan olyckan. Det är en komedi med djup.
Tjingeling!
I Like Matthew Perry and his new tv-series "Go on!".
Toodles!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

Lät intressant!
Vilken kanal och när går den?

Zizzi sa...

"Don't trust the b**** in apt 24" går på tv 11 i sverige. Har känningar i USA, så "Go on!" har inte börjat visats här än. Men jag hoppas att nån svensk kanal kommer att köpa in den.