Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, februari 02, 2013

Flytt nummer 1: Tim


Dagen har tillbringats med att packa in alla Tims möbler och saker i en lastbil som sen han och Johnny åkte iväg i. Ted mötte upp vid nya lägenheten och hjälpte till att bära in allt. Jag, Jack, Johanna och hennes kompis är hemma. Och hela dagen efter Tim och Johnny åkte iväg har Johanna och Frida burit ut Teds möbler från hans rum (han flyttar alldeles snart också) ner i källaren och burit ner alla Johannas möbler från övervåningen till bottenvåningen. De är jätteduktiga. Sängen får dock vänta till Johnny kommer hem, då han måste skruva isär den för att vi ska få ner den.
Jack fick en t-shirt som är för stor i halsen och räcker ner till knäna på honom av Tim. Den har han sprungit med hela dagen och vill inte ta av sig den. Jag har sagt att han kan ha den som sovtröja.
Lusse har precis varit inne i rummet som förr var Tim och Teds och tittat sig förvirrat omkring i det och undrat vart allt tagit vägen.
Imorgon ska vi flytta över Jacks möbler och saker till Johannas gamla rum och jag och Johnny kommer få världens största sovrum! Vi kan ta upp mitt skrivbord och en fotölj från källaren och även en klädställning som vi fick av Tim.
Nu har jag lovat Jack att han ska få ringa sin älskade storebror och fråga hur det går.
EFTERLYSNING! Jag har ju haft en bloggpaus på ca 2 år, och nu när jag söker upp de bloggar jag brukade följa då, så har de flesta tyvärr slutat blogga. Kan ni inte tipsa mig om bra och roliga bloggar som jag kan börja följa och läsa?
Tjingeling!

Today one of my bonus-children moved to an apartment with his girlfriend. So now we are moving things around here in our house. Johanna will take Tims old room, and Jack will move out from our bedroom to Johannas old room. Me and Johnny will get the worlds biggest bedroom with plenty of room for my old antique desk, a chair and clothes-hangers.
I've hadn't been blogging for about 2 years, and now when I look up the blogs I used to follow, most of them stopped blogging. Can you give me names of great blogs I have to follow! Thanks!
Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

Så gulligt med t-shirten!