Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, februari 11, 2013

6 vackra outfits på BAFTA 2013

 Amy Adams var vacker i svart spets och slits!
 En av de snyggaste klänningarna bar Anne Hathaway. Enkel....
 ......men såååå elegant!
 Gemma Artertons randiga klänning var apsnygg, och nåt jag skulle kunna tänka mig att ha på mig själv!
 Egentligen var inte klänningen kanske så jättelyckad. Jag menar, du ska på gala och inte på bröllop! Men jag gillar hennes rosa hår! Hon är häftig!
 Sarah Jessica Parker var väldigt snygg i sin outfit! Gillar allt, och lite annorlunda med kvinna i byxor. Det har bara hänt några gånger förrut.
Thandie Newton i snygg svart klänning med spets.

En stor "trend" verkar också vara att flera skådespelare dök upp i skägg. Steven Fry som leder galan har skägg, så även George Clooney, Hugh Jackman och Ben Affleck.

Beautiful outfits from the red carpet at BAFTA 2013.
Another big "trend" seems to be beard on actors. Steven Fry (the host of the gala), George Clooney, Hugh Jackman and Ben Affleck - they all had beards.

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

Mycket snyggt!
Jag vill också dra på mig en galastass snart :)

Zizzi sa...

Ja. Det är extra roligt att klä upp sig extra mycket!