Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, januari 23, 2013

Vinyl onsdag: You only live twice

Jag börjar med en singel. Underbara Nancy Sinatra! Ovanligt med två bra låtar på en och samma singel! James Bond-låten "You only live twice" och den lite mer gladare och "upbeat" låten "Jackson" som hon sjunger med Lee Hazelwood.
Tjingeling!

Nancy Sinatra is wonderful! Unusual with two good songs on one EP! "You only live twice" from James Bond, and the more "upbeat"-song "Jackson" that she sings with Lee Hazelwood.
Toodeloo!

2 kommentarer:

LADY THIRTY sa...

Hm, tror inte att jag har hört de låtarna - måste kollas upp :D

kram

Zizzi sa...

Lady thirty: De är bra. Jackson är bättre än You only live twice. Om du ändå är inne och lyssnar på Nancy Sinatra tycker jag du ska lyssna på "sugartown" också.