Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, januari 25, 2013

Sista helgen innan flytt för Tim

Förra helgen var näst sista helgen Tim bor hemma. (Tim längst till vänster). Då bakade Tim, Jack och Ollan pepparkakor. Denna helgen är sista helgen Tim bor hemma. Jack kommer sakna sin storebror och har redan med stora ögon försökt att få sin bror att bo kvar hemma tills nästa jul. Men vi har förklarat för Jack att Tim och Sofie säkert kommer och hälsar på, och att Jack kan få åka och hälsa på hemma hos de också. Men det märks denna helg att Jack vill vara med sin storebror så mycket som möjligt, och Tim (snäll som han är) låter Jack klänga på honom NÄSTAN hur mycket som helst.
Imorgon ska vi till Norrtälje och köpa en dammsugare till Tim och Sofie. De fick pengar till det av Tims farmor och farfar.
Tjingeling!
This weekend is the last weekend Tim (left in picture) is living at home. Next weekend he will move with his girlfriend to another apartment. Jack will miss his big brother, and he wants to be with him as much as possible this weekend. Last weekend Tim, Jack and Tims friend Ollan made gingerbread-cookies. Tomorrow we will go to Norrtälje (town) and buy them a vaccumcleaner, they got money for that from Tims grandparents.
Toodeloo!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

Lilla Jack - han får se till så att han får sova över hos Tim o Sofie nån gång :D

kram

Sofie sa...

Haha han får komma och hälsa på massa :) Och självklart sova över om han vill hiho

Zizzi sa...

Maria & Sofie: Det tror jag kommer göra honom glad att veta. När jag berättade vad Sofie skrivit sa han på största allvar "Ja, det kommer jag vilja". Och när vi satte oss vid middagen och åt sa han till Tim att han är kär i Sofie.