Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, maj 03, 2011

Tårta på burk och underbara väskor!

Idag efter jobbet åkte jag till Inger. Hon fyllde år för ett tag sedan, och jag överraskade henne med en "tårta på burk". Det är en liten plåtburk innehållande en tårta i vax med fyra tårtljus. Hon blev jätteglad!

Hon hade fått in 3 underbara gråa koffertar och 2 bruna ännu underbarare resväskor till butiken! Jag vill ha!!!! Hur fint skulle det inte vara att resa med de fina resväskorna. Eller att ha den mellersta eller minsta kofferten fylld med sjalar och annat fint i klädkammaren. Tjingeling!

Today I celebrated my friends birthday with a "cake in a tincan". It's a small tincan with a cake of wax with four candles. She loved it!

She got 3 wonderful grey trunks and 2 brown even more beautiful suitcases to her store. I want it!!! How nice wouldn't it to travel with such nice luggage?! Or to fill the middle or smallest trunk with scarfs and other nice things and have it in your walk-in. Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

vilka fina väskor!
tårta på burk är perfekt och mycket roligare än en blomma :D

kram