Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, februari 08, 2011

"Ny" kökshylla

Såhär såg vår lilla hörnhylla ut som finns i köket. Men jag har alltid velat ha en "Baknings-tillbehör-hylla", så jag gjorde om lite.....
På översta hyllan står en porslins cupcake jag fått av min bästa vän i födelsedagspresent, och en fin termos jag fått av min mamma.
De fyra glasburkarna med porslinslock har jag köpt på Indiska för 10:- styck. De har jag fyllt med strössel och dekorationer. Den orangea skålen har jag fått från mamma och pappa.
På nedersta hyllan står min plåtburk till vaniljsocker från stockhome fylld med just vaniljsocker. Min "tivoli"-burk har jag nyligen köpt på Lagerhaus. Jag föll för att det var små pariser-hjul på den. Den innehåller bull-formar. Äppelburken har jag köpt på russinnet. Den innehåller alla mina muffins/knäck och kolaformar.
Såhär ser hyllan ut nu.
Ett nytt magnetblock på kylskåpet har det också blivit. Det är så bra när man måste skriva ner allt som tar slut under dagen. "Because I'm the mother, that's why..." står det.
Tjingeling!
I re-decorated a shelf in my kitchen. And bought a new notepad for the refrigerator. Toodeloo!

4 kommentarer:

lady thirty sa...

så bra det blev! toppen ju!

kram

Linnea sa...

Jättefint! Termosen är ju superfin!

VildesVerden sa...

Så søte de boksene er!

Daniel sa...

wow tjusigt!!!