Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, februari 07, 2011

Det mest udda hemma hos mig

Fick en utmaning av Perny; att visa det mest udda hemma hos oss. Först tänkte jag att det är ganska udda att ha en heltäckningsmatta från 70-talet i ett rum. Detta är vår. Den ligger i vår lounge. Vi har haft en matt-tvätt hemma och tvättat den självklart. Men sen tänkte jag att våra tapeter är ganska udda.
Första gången vi var och kollade på huset möttes vi av en hall med denna tapet, och jag tänkte "Herregud! här måste vi tapetsera om, man får ju ett anfall bara av att komma in här". Men andra gången jag tittade gillade jag de skarpt och nu älskar jag de!
Inne på vår rosa toalett har vi en klöveräng på väggen!
En annan toalett har denna fina tapet.
Skötrummet innan vårt mintgröna badrum har den här tapeten.
Så det mest udda är nog våra tapeter. Vardagsrummet och köket är däremot ganska neutrala. Vardagsrummet kommer att vara så, men köket ska tapetseras om.
Jag vill se dessa personers mest udda saker i deras hem:
Tjingeling!
I got a challenge from Perny; to show off the most odd in my house. First I thought of our wall-to-wall fitted carpet from the seventies (that has been cleaned of course). But then I decided that it is our wallpapers that I love! Toodeloo!

3 kommentarer:

Little Rascal sa...

KUL! Inga problem! Det kommer val ta en hel dag da med tanke pa att jag alskar udda grejer. :))
Satter kameran pa laddning i morgon bitti! :D

Jag alskar dina tapeter.
Vanta nu, jag alskar hela ditt hus! :)
Har ni Mezuzan kvar vid dorren?

Zizzi sa...

Ser fram emot att din kamera är laddad.
Mezuzan är kvar vid dörren, den ska sitta där, den hör till huset :-)
Kramar

Kitten loves vintage sa...

Ojdå, hm vad månne hör till det mest udda här hos oss...? Får nog göra som Rascal och lägga kameran på laddning :)