Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, februari 04, 2011

Finest.se gala

I onsdags hade finest.se galafest på Café Opera. Maria var bjuden och glada jag fick följa med! Jag tog bara bilder på presentatörerna på galan. Förlåt för usel bildkvalité, men jag hade bara min mobiltelefon med mig.
Josefine Craaford var konferencier i snygg klänning. Det var väl allt. Hon drog plumpa skämt och verkade inte kunna släppa att hon blivit fast för rattfylleri.
Gaby från "Östermalmsdamer" i fin gucci-klänning.
Alexandra Pascalidou som just nu med nöd och näppe är kvar i "Let's dance".
Storfavoriten Babsan sjöng först "Jetset-Babsan" och drog sedan en vinnare.
Lulu Carter kom i gummistövlar.
Sanna Nilsen - den enda presentatören som var längre än Josefine.
Sara från gamla "A-teens".
Sångaren i Backyard babies.
Drömhus-Therese Grankvist har precis flyttat till London och börjat blogga. Hon ska vara med i melodifestivalen, precis som babsan, sanna, sara och sångaren i backyard babies.
Bild lånad från finest.se. Vi glömde totalt bort att ta kort på varandra! Men här är vi. Vi står precis nedanför den rosa lampan i mitten. Inte bästa bilden, men ni skymtar oss i alla fall.
När vi gick hem fick vi en goodiebag som innehöll:
Gröt med röda bär från Axa, Tidningen S, Anteckningsbok från pocket shop, Style masters Fiber mousse från Revlon, Exklusiv fuktighetskräm från rapsodine, handkräm från primo dermosil, doftljus från cult design, sorbet lipgloss från viva la diva, cracked effect nagellack från depend, neon eyes ögonskugga från viva la diva, lila ögonskugga från viva la diva, hipsters från Björn Borg, Silverring från Miss Dee, Filmen "Chicago", Självhäftande naglar från depend, strumpor från björn borg, 2 bakistabletter, SB12 tuggummi, 1 movie giftcard, ett taxikort, viprabatt på en onepiece, rabattkort på behandlingar.
Jag hade en jättetrevlig kväll med Maria, som dock inte blev så sen, eftersom vi båda skulle jobba dagen efter, och jag börjar jobba kl. 6.
Tjingeling!
The day before yesterday finest.se had an award show at café opera. Maria was invited and I came along. It was very nice. I took some pictures (with my cellphone). I had a lovely time and when we went home we got a goodiebag. Toodeloo!

2 kommentarer:

lady thirty sa...

det var en trevlig kväll! måste svänga ut på nåt liknande snart igen :D

kram

Anonym sa...

Så festligt att hänga ute i vimlet!!!
Och din fina Goodiebag, jag blir ju bara avundsjuk, men positivt avundsjuk förstås.
Hoppas du får gå på många många sådana festligheter säger pencalet