Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, januari 01, 2011

Gott nytt år!

Vi började 2010 års sista morgon med frukost. HELA familjen var med; Sylvester också!
Vid fem-tiden klädde vi oss fina och väntade på våra gäster.
Jag gjorde fläskfilé à la Ally och Pressad potatis. Gottgottigottgott!
Tolvslaget firades ute på gatan med bubbel och fyrverkerier och fina vänner. Vi hade inte köpt några egna fyrverkerier i år, utan njöt av alla andras i stället!
Nyårspuss.
Nyårsafton var skön! Vi satt och åt och pratade hela kvällen och det var jättetrevligt!
Idag har jag äntligen fått vända fram första bladet i min lady thirty-almanacka. Finfin!
Sen ville Jack ha en tatuering, så det fick han!
God fortsättning till er alla!
Jag är helt överlycklig att jag kunnat göra detta inlägg! För igår vid kvart i sex fick vi reda på att man inte kan ringa hem till oss. Det bara brusar. Vi har inga problem att ringa ut på hemtelefonen. Så vi ringde Telia och de sa att det var tung överbelastning på vårat nummer och att de skulle skicka ut en tekniker. Tydligen måste internet och digital tv:n också börja strula, och status idag på vår felanmälan är att det ska vara fixat och klart den 5e januaria.......ja, telia är snabba!
Så vi har tagit upp vår gamla antenn och kan nu se SVT1, SVT2, Tv 4, och 6an......Men "Ivanhoe" går ju på TV3!.......Tjingeling!
Happy new year to everybody! I hope you had a great new years eve. Today I turn up the first page in my new wall-calender. And Jack got a fake-tattoo. Toodeloo!

3 kommentarer:

lady thirty sa...

härliga bilder!
tur att du kunde blogga idag så att vi fick se hur ni hade det :D

fin almanacka du har ;D
kramelikramar & gott nytt år än en gång!

Anonym sa...

Gott Nytt År!
Så mysigt ni hade det.Kram från Åklagarens mammma

Linnea sa...

Gott Nytt År!