Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, december 31, 2010

Gott nytt år!

Här är mina önskningar till min familj och några av mina underbara vänner för 2011:

Johnny: Jag blir bara kärare och kärare i dig för varje år som går! Vi är så lika och gillar i stort sett samma saker! Så jag kan bara se att 2011 kommer att bli ännu underbarare än 2010 var!

Tim, Ted, Johanna och Jack; Hoppas alla era önskningar slår in under 2011 och att vi fortsätter att hitta på roliga saker tillsammans! Och en och annan spelkväll! :-)

Mamma och Pappa: Att ni fortsätter att njuta av varandras sällskap, både på hemmaplan och utomlands. Kanske att ni vågar er på ett nytt resmål under 2011?

Mina svärföräldrar, torbjörn och helena: Att allt går bra med Junior, och att vi får komma och hälsa på många gånger under 2011. Och att ni kanske kommer till oss och badar i poolen ;-)

Bror Fredrik: Att du blir överröst av jobberbjudanden, så du bara kan välja och vraka och göra det du vill! Och att du fortsätter med din musik!

A och I: Att ni fortsätter med att ha era utflykter, gärna hit till oss! Ni är så fina tillsammans. Och att ni har roligt tillsammans, det märks!

Anki och Micke: Att ert första år som nygifta blir till en enda lång smekmånad! Att alla era planer går som planerat och att ni får skratta med hela ansiktet - mycket!

Erik: Att ditt vikariat blir permanent och att du får hålla på med det du vill. Att du får resa mycket, och njuta av livet. Att du utvecklar din underbara påhittighet! Att du fortsätter att vara samma snälla, underbara kille som du är!

Hanna: Att du får en fast plats på klädesaffären, eller ett ännu roligare jobb! Att du får ännu fler vänner och fortsätter att närma dig alla dina mål!

Maria: Att 2011 blir ännu mer innehållsrikt och roligt än 2010, att jag får träffa dig ännu oftare och att vi hittar på roliga saker (det gör vi ju alltid när vi träffas). Att du får ge ut en barnbok eller två. Ditt privatliv vet jag är underbart redan och att du och J är perfekta för varann, så jag önskar er bara ett ÄNNU underbarare 2011 till er! Du ska veta att Js blick och leende när du vann de båda priserna i september för evigt etsat sig fast på min näthinna; den var full av stolthet och kärlek till dig!

Per och Pernilla: Hoppas 2011 betyder ÄNNU mer kärlek (om det är möjligt), en bok, ombyggnad av hus och massor av stressfri fritid! Och FLER besök till oss. Det har ju faktiskt bara blivit en snabbvisit hit detta år. Vi njuter ju av erat sällskap!

Hoppas att alla ni andra får ett underbart 2011 och att era önskningar och mål går i uppfyllelse.
Tjingeling!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack söta Cissi!
Vi önskar er ett underbart år 2011. Kramar A & U

lady thirty sa...

du är ju bara för söt! tack!
önskar dig allt gott och att 2011 blir ett fantastiskt år!!!

kramelikramar i massor till dig!
/Maria