Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, januari 26, 2011

Fin present

De här fina skorna väntade på mig när jag mötte upp Johnny efter jobbet. Han hade köpt när han väntade på att jag skulle komma. Tjingeling!

These nice shoes was waiting for me when I met Johnny after work. He had bought them when he waited for me to come. Toodeloo!

6 kommentarer:

Perny sa...

Shit va nice!!!

Jag önskar verkligen att jag kunde ha sådana skor jag med ;)

Little Rascal sa...

OJ OJ OJ!!! :D
Riktigt snall man du har. <3

Anonym sa...

Oh, en så snäll man du har, och sååå snygga skor! Jag ska visa denna bild för Greve Nåppe, så kanske han förstår vad jag menar med oväntade paket. kram

lady thirty sa...

lovely!
snällt när karlarna köper skor :D

kram

Kitten loves vintage sa...

Men va snyggt, han har bra smak tydligen! :)

Zizzi sa...

Perny: Visst är det nice!

Little Rascal: Han är jättesnäll! :-)

Anonym: Det tycker jag att du ska göra. Oväntade paket och presenter är alltid uppskattat. Det spelar ingen roll vad det är.

Lady thirty: Ja, det är snällt. Har ju fått 3 olika skor av mannen under närmaste halvåret.

Kitten: Han har jättebra smak när det gäller mig.

Kramar