Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, december 27, 2010

Projekt; Hobbyrum

Ni vet mitt hobbyrum? Jag är nästan aldrig där. Eftersom den ligger i källaren så känns det lite ensamt att sitta där och pyssla. Så om det är nåt jag ska göra går jag ner, hämtar det och sätter mig vid matbordet.
Nu har vi gjort om loungen till ett spel/tv/mysrum. Och i januari kommer vi att göra om Johnnys kontor på övervåningen till pysselrum! I can't wait! Jag har redan planerat hur det kommer att se ut i huvudet. 2011 - här ska pysslas och målas!
Just ja, övervåningen, den enda våning jag inte har visat hur den ser ut. Får ta kort och visa den imorgon förmiddag. Tjingeling!

We will move up my craft-room from the basement to the second floor in our house. I can't wait! Toodeloo!

2 kommentarer:

lady thirty sa...

spännande med ett nytt pysselrum!
kram

Daniel sa...

Spännande, pysselrum diggar Daniel!!!